Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hållbarhet på universitetet

Genom att skapa och förmedla kunskap på vetenskaplig och konstnärlig grund kan vi göra störst skillnad för att lösa de globala utmaningarna. Vi strävar också efter att vara en hållbar verksamhet. Det innebär att vi ska upprätthålla en god, säker, trygg och tillgänglig arbetsmiljö samt att vi ska vara en resurseffektiv verksamhet med minimerad klimat- och miljöpåverkan. Vi ser jämställdhet, likabehandling och mångfald som en styrka.