Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nyheter

Forskningsnyheter för en hållbar framtid

I en ny studie avslöjar Lundaforskare de säregna plexcitonpartiklarnas hemligheter.
I ett nytt pilotprojekt undersöker forskare från Lunds universitet och Marint centrum i Simrishamn hur mycket mikroplast...
Skogen står i fokus för en intensiv debatt för tillfället. Det handlar, grovt förenklat, om vilka klimatnyttor skogen ka...

Matchmaking: Tvärvetenskapliga projekt med fokus på Agenda 2030 och hållbar utveckling

Lunds universitet avsätter upp till 100 miljoner kr till en universitetsgemensam satsning på excellens vid Lunds universitet med fokus på Agenda 2030 och hållbar utveckling. En del av summan ska användas för en universitetsgemensam utlysning av post-doktorstjänster inom tvärvetenskapliga projekt. Sista ansökningsdag är 7 maj 2021. Använd padlet för att komma i kontakt med andra forskare inom Lunds universitet inför ansökan. Lägg upp din ansökningsidé eller kommentera publicerade idéer.

Information om utlysningen –  medarbetarwebben.lu.se

Använd Padlet för att hitta samarbetspartners inför ansökan – padlet.com