Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hållbarhetsveckan i Lund

Illustration med domkyrkan i Lund, träd, djur, cykel, tröja, vattenkran med mera.

Hållbarhetsveckan är ett årligt event i Lund där universitetet, Lunds kommun och andra intresserade fyller en vecka med aktiviteter kring hållbarhet! Det är en vecka med diskussion och aktion, allvarliga frågeställningar och hoppfulla framtidsvisioner. Nästa Hållbarhetsvecka hålls den 2–7 maj 2022. Du är välkommen att skicka in eventidéer till planeringsgruppen. Mer information om programmet kommer närmare. 

Information för dig som vill arrangera event under Hållbarhetsveckan

Frågor eller idéer?

Kontakta våra projektledare för mer information om Hållbarhetsveckan i Lund.

Jenny Hansson
Projektledare och kommunikatör, Lunds universitet
070-359 26 09
jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se

Ylva Nilsson
Kommunikationsstrateg, Lunds kommun
046-359 64 80
ylva [dot] nilsson [at] lund [dot] se

Inspelat material

2021 års Hållbarhetsvecka gick av stapeln den 3–8 maj och bestod av runt femtio digitala evenemang, utställningar utomhus, workshops och guidade turer. Nedan listas de event som går att se i efterhand.