Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

För arrangörer

Hållbarhetsveckan i Lund är öppen för aktörer som vill ordna arrangemang om hållbarhetsfrågor. Läs mer om hur det fungerar att vara arrangör på denna sida.

Vem får arrangera?

Lunds universitet och Lunds kommun är huvudarrangörer för veckan. Organisationer och avdelningar med koppling till universitetet eller kommunen och studentföreningar är välkomna att arrangera. Vi uppmanar dig att samarbeta utanför din egen sfär, nå ut till andra discipliner för nya perspektiv eller kombinera teori med praktik. Välkommen att kontakta oss med idéer eller förslag.

Vi ser helst att alla arrangemang är kostnadsfria och öppna för alla intresserade. För verksamheter inom Lunds universitet finns möjlighet till hjälp med finansiering, kontakta Hållbarhetsforum för mer information om det. 

För att vara del av det officiella programmet behöver ni meddela projektledare vid Hållbarhetsforum eller Lunds kommun.

Marknadsföring

Hållbarhetsforum och Lunds Kommun ansvarar tillsammans för den övergripande planeringen och marknadsföringen av veckan. Det kommer att finnas ett samlat kalendarium på webben och ett facebook-event för övergripande spridning av veckans innehåll. Annonsering och affischering kommer att göras. 

Respektive arrangör ansvarar för marknadsföring och kommunikation av sitt eget event. Hållbarhetsveckan kan ibland programlägga parallella event så ett gott råd är att tänka igenom hur ni bäst når ut till just er målgrupp.Om ni skapar ett Facebook-event så gör Hållbarhetsforum och Lunds Kommun till medvärdar. 

Ange i inbjudan att eventet är en del av Hållbarhetsveckan och hänvisa till det övergripande programmet. 

Viktiga datum

Hållbarhetsveckan 2021: 3–8 maj

Deadline för att boka plats i Botaniska trädgården: 12 mars (kan justeras beroende på corona-restriktioner)

Deadline för anmälan av annat event: 9 april

Vill du ha hjälp med tips på samarbetspartners, föreläsare, lokal eller upplägg på ditt event? Kontakta oss så fort som möjligt! 

Frågor eller idéer?

Kontakta våra projektledare för mer information om upplägg och medverkan på Hållbarhetsveckan 2021.

Jenny Hansson
Projektledare och kommunikatör, Lunds universitet
070-359 26 09
jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se

Therese Ek
Kommunikationsstrateg, Lunds kommun
046-359 64 80
therese [dot] ek [at] lund [dot] se