Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

För arrangörer

Bakom Hållbarhetsveckans event står många engagerade arrangörer. Den här sidan listar några punkter som är viktiga att tänka på för alla arrangörer.

Arrangörer 

Lunds universitet och Lunds kommun är huvudarrangörer för veckan. Organisationer och avdelningar med koppling till universitetet eller kommunen och studentföreningar har välkomnats att arrangera progam under Hållbarhetsveckan. Alla arrangemang är kostnadsfria, och nästan alla är öppna för alla intresserade – även om många riktar sig till specifika målgrupper. 

Program 

Programmet finns samlat och uppdelat i olika teman. Vid hänvisning till programmet, använd denna länk: www.hallbarhet.lu.se/hallbarhetsveckan

Marknadsföring 

Du som arrangör ansvarar för att nå din önskade målgrupp. Ange i inbjudan att eventet är en del av Hållbarhetsveckan och hänvisa till det övergripande programmet.

Sociala medier 

Använd gärna hashtagen #hållbaralund i inlägg på sociala medier.

Skapa gärna ett Facebook-event för ditt arrangemang. Lägg till Lund University Sustainability Forum (Lunds universitet) och Hållbara Lund (Lunds kommun) som medvärdar för att synas i dessa sidors eventlistor. 

Lund University Sustainability Forum 
Hållbara Lund 

Tips: Arrangörer kan själva lägga in sina event på sidan Evenemang i Lund

Affisch, bild och animation

Använd gärna Hållbarhetsveckans grafiska och rörliga material för marknadsföring, tillgängligt för nedladdning i länkarna nedan.

Affisch Hållbarhetsveckan (PDF 17,5 MB)
Temabild Hållbarhetsveckan (JPG, 233 kb)
Animation Hållbarhetveckan (MP4, 10,7 MB)

Övergripande marknadsföring av programmet  

Hållbarhetsforum vid Lunds universitet och hållbarhetsenheten på Lunds kommun ansvarar tillsammans för den övergripande marknadsföringen av veckan. Några exempel på marknadsföringen: 

  • Skånetrafikens digitala skärmar i Lund och på sträckor till Malmö/Helsingborg/Hässleholm under vecka 17. 
  • Cirka 60 stortavlor i Lund under vecka 17 och 18.
  • Sociala medier. Facebook-event Hållbarhetsveckan i Lund 2022
  • Nyhetsbrev.
  • Gemensamt pressmeddelande i mitten av april.
  • Visit Lund kommer närvara i stadsmiljön och informera om olika event.  
  • Via olika nätverk. 

Lokaler

Magle konserthus

Många event kommer att äga rum i Magle konserthus. Här hittar ni basinformation om lokalens utbud. Hör av er till projektledare eller direkt till Magle konserthus för fler detaljer.  

Info om Magle konserthus (PDF 1,3 MB) 

Studio Stadshuset 

För frågor och detaljer kring Lunds kommuns inspelningsstudio Studio Stadshuset, kontakta projektledare ylva [dot] nilsson [at] lund [dot] se eller studions teknikerylva [dot] nilsson [at] lund [dot] se ( )

Stadsbiblioteket 

För frågor om Lunds stadsbiblioteks atriumgård ta direkt kontakt med stadsbiblioteket.

Stadsbiblioteket i Lund – folkbiblioteken.lund.se

Vad kan vi göra bättre nästa år? 

Skicka in dina synpunkter och idéer om hur vi kan göra Hållbarhetsveckan ännu bättre till nästa år. 

Enkäten är öppen redan nu och du är välkommen att skicka in synpunkter och idéer löpande. Du är anonym och du kan skicka in hur många svar du vill. Svaren tar vi med oss i planeringen och arbetet inför nästa års hållbarhetsvecka.  Efter att veckan är över kan vi även komma att skicka ut en mer detaljerad uppföljning  kring eventens utfall. Notera gärna antalet deltagare på ert event. 

Enkät om Hållbarhetsveckan – ui.ungpd.com

Frågor eller idéer?

Kontakta våra projektledare för information om Hållbarhetsveckan i Lund. För frågor om specifika event, se kontaktpersoner på respektive eventsida.

Jenny Hansson 
Projektledare och kommunikatör, Lunds universitet
jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se

Ylva Nilsson 
Kommunikationsstrateg, Lunds kommun
ylva [dot] nilsson [at] lund [dot] se