Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Vi söker en studentmedarbetare

Vi söker en självgående student med stort intresse för hållbar utveckling, som vill vara med och utveckla samarbetet mellan Hållbarhetsforum och olika studentnätverk vid Lunds universitet.

 

Studentmedarbetare Hållbarhetsforum

I dina arbetsuppgifter ingår att upprätthålla en god kontakt med Lunds universitets studentorganisationer samt att hjälpa till med planering och genomförande av Hållbarhetsveckan i april 2019 och andra arrangemang under året. Därutöver finns det utrymme för att arbeta med frågor som engagerar dig extra. Du kommer att få en stor inblick i universitetets arbete i olika hållbarhetsfrågor. God skriftlig och muntlig förmåga på engelska behövs.

Meriterande

  • Erfarenhet av kommunikationsarbete i sociala medier och på webben
  • Erfarenhet av att planera, koordinera och genomföra event
  • Dokumenterat engagemang i hållbarhetsfrågor, kunskap om globala målen

Ersättning 137 kr/timme. Anställningen gäller i snitt 5 h/vecka under terminstid, med start november 2018, till och med höstterminen 2019. Arbetet förläggs i diskussion med ansvariga på Hållbarhetsforum, där det kan bli fler timmar vissa veckor och färre andra. Du bör ha minst ett år kvar av dina studier och behöver vara tillgänglig vårterminen och höstterminen 2019.

Är du intresserad?
Mejla jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se på Lunds universitets Hållbarhetsforum senast 30 september. I mejl eller bifogat cv vill vi att du anger:

  • Vad du vill bidra med
  • Ditt namn, adress och personnummer; det sistnämnda behövs för anställningsavtalet
  • Vad du studerar
  • Tidigare arbetslivserfarenhet och ideellt engagemang

Lunds universitets hållbarhetsforum
Sölvegatan 37
223 62 Lund

contact [at] sustainability [dot] lu [dot] se