Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Expertförteckning miljö och hälsa

Lars Hagander (barnkirurgi och globala aspekter)
Docent, Barnkirurgi och folkhälsa vid Medicinska fakulteten, överläkare Barnkirurgi

Lars Hagander i Lunds universitets forskningsportal