Forskningens roll i en hållbar samhällsutveckling - The role of research in sustainable societal development

Dokumentation från workshop 18 oktober 2017
Hur kan vi bli bättre på att nå ut med vår forskning och lyssna in samhällets behov? Kan samhället styra forskningen för mycket?
How can we be better at spreading our research and listening to the needs of society? And can society exert too much control over research?

Samtalsledare: Hanna Holm, samverkan- och kommunikationsansvarig, Centrum för miljö- och klimatforskning (CEC)

Övriga bordsvärdar:
Lisa Thelin, avdelningschef Samverkan
Anne Jerneck, professor LUCSUS
Caroline Runéus, sektionschef Kommunikation
Magdalena Bexell, docent och universitetslektor Statsvetenskapliga institutionen
Elina Andersson, postdoc LUCSUS

Sammanfattning av workshopen