Mastersstudent vinnare i Sustainergies Cup

Tim Isaksson, mastersstudent i tillämpad klimatstrategi, har vunnit en av tre deltävlingar i den stora innovationstävlingen för studenter, Sustainergies Cup. I 2015 års tävling deltog över 1000 studenter.
Tim Isaksson vinnare i Sustainergies Cup 2015
Tim Isaksson vinnare i Trafikverkets deltävling i Sustainergies Cup 2015. Foto: pressbild från Sustainergies

I juryns motivering till vinnaren i Trafikverkets deltävling i Sustainergies Cup 2015  kan man läsa:

Vinnaren av Sustainergies Cup 2015 gör ett smart val av målgrupp och tar fasta på hur flera små lösningar tillsammans kan uppmuntra till stora förändringar i människors beteenden. Bidraget föreslår flexibla och individanpassade lösningar som förmedlas med smart kommunikation och formar beteenden som senare blir djupt rotade. Ambitionen är hög och förslaget väl genomarbetat. Författaren visar tydligt hur hen är väl påläst på klimatsmart resande med bra förståelse för nudging och samhällstrender. En miljon svenskar flyttar varje år och nu kan de förhoppningsvis få mer hållbara vanor på köpet!

Läs mer om vinnaren i Trafikverkets deltävling

Källa: Pressmeddelande från Sustainergies 23 februari 2016

2018-02-16
Talk: Sustainability 9 March – The way forward for the Global Goals