Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Hållbar mobilitet i Lund – workshop för studenter och panel med beslutsfattare

Hållbar mobilitet

Hur vill du att Lund ska utvecklas till en hållbarare stad?

Världsnaturfonden WWF, FN-föreningen och Lunds kommun ger dig som är student tillfälle att framföra förslag till beslutsfattare.

Vill du göra din röst hörd för ett hållbarare Lund? Delta i en interaktiv workshop, med fokus på transporter, och var med och påverka beslutsfattare så att de kan göra Lund mer hållbart och rättvist. Vi kommer att diskutera spännande frågor kring bland annat hållbar mobilitet och ökad trivsel inom innovativ stadsutveckling med ett globalt perspektiv. Utifrån ett antal frågeställningar arbetar vi i mindre grupper och tar fram idéer och förslag som sedan presenteras och diskuteras tillsammans med tjänstepersoner och beslutsfattare i Lunds kommun.

Workshopen äger rum på Magle den 23 april kl.15.30-16.30, följt av en diskussion med beslutsfattarna kl.17-18. Vi bjuder på fika mellan passen.

Anmälan till workshopen: liisa [dot] perjo [at] wwf [dot] se senast den 22 april (begränsat antal platser).

Du är välkommen till diskussionen kl 17-18 även om du inte deltagit i workshopen.
Lyssna på hur idéer för hur stadsutveckling och hållbar mobilitet leder vägen till en mer rättvis värld! På vilken sätt är hållbar mobilitet avgörande för Lund? Vad vill Lunds studenter ha för åtgärder – och vad svarar beslutsfattarna?

 

Tid: 
2018-04-23 15:30 till 18:00
Plats: 
Magle Konserthus, Magle Stora kyrkogata 4, Lund
Kontakt: 
liisa.perjo [at] wwf.se

Om händelsen

Tid: 
2018-04-23 15:30 till 18:00
Plats: 
Magle Konserthus, Magle Stora kyrkogata 4, Lund
Kontakt: 
liisa.perjo [at] wwf.se

Lunds universitets hållbarhetsforum
Sölvegatan 37
223 62 Lund

contact [at] sustainability [dot] lu [dot] se