Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

För arrangörer

Hållbarhetsveckan är öppen för olika aktörer som vill ordna arrangemang som lyfter en eller flera hållbarhetsfrågor. Läs mer om hur det fungerar att vara arrangör på denna sida.

Vem får arrangera?

Vi välkomnar alla organisationer, företag, offentlig verksamhet och privatpersoner att anordna seminarier, workshops, möten eller andra idéer som lyfter hållbarhetsfrågor den veckan. För att vara del av det officiella programmet behöver ni meddela Hållbarhetsforum. Vi ser helst att alla arrangemang är kostnadsfria och öppna för alla intresserade, men undantag kan finnas. För verksamheter inom Lunds universitet finns möjlighet till hjälp med finansiering, kontakta Hållbarhetsforum för mer information om det. 

Marknadsföring

Hållbarhetsforum ansvarar för övergripande planering och marknadsföring av veckan. Alla aktiviteter samlas i kalendariet och ett tryckt programblad kommer att distribueras. Alla arrangörer får programblad för egen distribution. Följ evenet på Facebook för uppdateringar. Respektive arrangör har ansvar för marknadsföring och kommunikation av sitt eget event.

Symbol

Använd symbolen för Hållbarhetsveckan i marknadsföring av ditt arrangmang. Ladda ner webanpassad version av symbolen här. Kontakta oss för tryckanpassade filer. 

Viktiga datum

Deadline för innehåll till tryckt program (info om arrangemang, tid, plats etc): 12 mars
Tryckt programblad finns tillgängligt: 9 april
Hållbarhetsveckan 2018: 23-28 april

Facebook-grupp för arrangörer

För alla arrangörer finns en sluten facebook-grupp. Gå med i gruppen för att få tips, nya kontakter, påminnelser om deadlines för program och andra praktiska detaljer.

Hållbart event

Vi uppmuntrar alla som medverkar under Hållbarhetsveckan i Lund med olika arrangemang att utvärderar och utvecklar sitt hållbarhetsarbete.Visit Lund har sammanställt 9 tips på vad arrangörer kan göra för att minska miljöpåverkan kring evenemang. Ett annat sätt att utveckla sitt hållbarhetsarbete är att använda det verktyg som bland annat Event in Skåne har varit med och utvecklat: Hållbart evenemang. Läs mer om vårt arbete med att utveckla hållbarhetsarbetet kring möten och event.

Kontaktuppgifter

Kontakta projektledare Jenny Hansson på Hållbarhetsforum för mer information om upplägg och medverkan, jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se eller 070-3592609. 

Hållbarhetsveckan 23-28 april 2018

 

Sidansvarig:

Kontakt Hållbarhetsveckan

Har du frågor eller idéer kring hållbarhetsveckan?
Kontakta Jenny Hansson,
projektledare och kommunikatör

jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se
046-2227519
070-3592609

Jenny Hansson

Lunds universitets hållbarhetsforum
Sölvegatan 37
223 62 Lund

contact [at] sustainability [dot] lu [dot] se