Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Livsmedelsforskning

Livsmedelssystemet står inför enorma samhällsutmaningar där begrepp som hållbarhet, säkerhet och hälsa är centrala.

Forskningsområden

Forskning inom Lunds universitet fokuserar bland annat på:

  • Hållbar livsmedelsproduktion – miljömässiga, ekonomiska och sociala aspekter.
  • Livsmedel, nutrition och hälsa.
  • Livsmedelssäkerhet, logistik, spårbarhet och konsumentförtroende.
  • Framtidens livsmedelshandel och konsumtion.
  • FoodTech – En innovationsplattform.

 

Läs mer om forskning inom livsmedel på LU Food Facultys webbsida. 

Lunds universitets Hållbarhetsforum
Sölvegatan 37
223 62 Lund

contact [at] sustainability [dot] lu [dot] se

Facebook | Twitter

Om webbplatsen