Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Engagera dig och andra möjligheter

Bidra till workshopserien

Har du idéer, frågor eller önskemål om vad du skulle vilja diskutera eller utveckla under en workshop? Kontakta Cerina Wittbom eller Helen Avery för att diskutera dina perspektiv och tankar. Vi guidar dig till rätt person för att utveckla din idé.

cerina [dot] wittbom [at] cec [dot] lu [dot] se
helen [dot] avery [at] cec [dot] lu [dot] se

Publikationsfinansiering

Vill du publicera en artikel, trycka en affisch/poster eller presentera resultat kopplade till forskning eller workshopseriens arbete? Kontakta Helen Avery för att diskutera dina idéer.

Nätverkande och möjligheter

Padlet för samarbete om artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML)

En Padlet har satts upp för att fortsätta diskussionerna från workshopen om AI, som arrangerades den 31 maj 2021. Dela med dig av dina idéer om framtida projekt, annonsera färdigheter och kompetenser, forskningsfrågor som behöver undersökas, expertförfrågningar, etc. 

Skriv i Padlet om AI och ML - padlet.com

Diskussionsforum - modeller som beslutsstöd

Är du intresserad av att diskutera hur modeller kan användas som beslutsstöd? Skicka din intresseanmälan till Christel Nielsen eller Christina Windmark. 

christel [dot] nielsen [at] med [dot] lu [dot] se
christina [dot] windmark [at] iprod [dot] lth [dot] se