Vad tyckte du om konferensen "Hållbar mat i ett förändrat klimat"?

En av de konferenser som Hållbarhetsforum vid Lunds universitet arrangerade under Hållbarhetsveckan i Lund 2017 var Hållbar mat i ett förändrat klimat den 19 maj i Skissernas museum. Vi hoppas att du som deltagare har möjlighet att svara på några korta frågor. Vi vill höra vad du tyckte om konferensen men också få idéer till framtida konferenser, seminarier, workshops och liknande.

Har du frågor, kontakta Nina Nordh på Lunds unversitets Hållbarhetsforum: nina [dot] nordh [at] cec [dot] lu [dot] se

Stort tack!
Hållbarhetsforum vid Lunds universitet

Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig: