Människan i staden 17 maj - registrering

Anmälan till seminariet "Människan i staden - hållbar stadsutveckling", kl. 9.30 till 14.00 i Skissernas museum i Lund.

När vi har nått det maximala antalet anmälda kommer anmälningsformuläret att stängas. I stället kommer vi att öppna upp en väntelista.

Arrangemanget är gratis. Målgrupp: planerare i kommun och region, byggföretag, politiker, forskare, studenter etc.

Detaljerat program

OBSERVERA!

Vänligen avboka till Nina Nordh vid Lunds Universitets Hållbarhetsforum (nina [dot] nordh [at] cec [dot] lu [dot] se) om du får förhinder. Vid utebliven närvaro utan avbokning debiteras 400 kr.

Arrangörer: Lunds universitets Hållbarhetsforum, Lunds tekniska högskola LTH, K2 - Nationellt kunskapscentrum för kollektivtrafik, Urban Arena och The International Institute for Industrial Environmental Economics (IIIEE) samt Lunds kommun.

Sidansvarig: