Vilka intressen kan påverka samhällsplaneringen? Medborgarnas delaktighet i utformandet av samhället

SpiL Logo

Har du någonsin funderat på hur du kan påverka planeringen i en stad, vilka rättigheter och möjligheter du som medborgare har eller vilka aspekter olika föreningar finner viktiga? Isåfall är du hjärtligt välkommen till att lyssna på ett panelsamtal sammansatt av studentföreningen Samhällsplanerare i Lund, mellan Naturskyddsföreningens plangrupp, Föreningen för Samhällsplanering (FFS södra), Lunds kommun samt akademiska röster!

Panelsamtalet är en del av Lunds Hållbarhetsvecka och SPiLs föreläsningsserie “SPiL Session”.

Tid:
2018-04-24 18:00 till 20:00