Vad menas med hållbarhet?

hallbarhet
Föredrag
Hållbarhet är ett nytt modeord i diskussionen om miljö och klimat. Alla vill ha hållbarhet, men vad innebär egentligen begreppet? Menar alla samma sak eller menar man olika saker, och vad innebär i så fall detta? Tomas Björnsson leder en paneldiskussion med statsvetaren Roger Hildingsson och miljövetaren Johanna Alkan Olsson från Lunds universitet samt miljövetaren Magnus Johansson från Malmö universitet.

I vår bjuder lunds universitets hållbarhetsforum, lunds stadsbibliotek och lunds naturskyddsförening in till 10 hållbarhetsföreläsningar. Se hela vårens program PDF iconhär. Föredraget hålls på svenska.

Tid:
2019-02-27 18:00 till 19:30