Vad krävs för att klara klimatet?

isberg flyter
Föredrag
Enligt FN:s klimatpanel är det fortfarande möjligt att klara 1.5-graders-gränsen för den globala uppvärmningen, men det kräver enorma insatser. Är en sådan kraftsamling tänkbar, och vad skulle den innebära för Sverige? Om dessa frågor resonerar professorn emeritus i industriell utveckling från KTH Staffan Laestadius, som skrivit flera böcker om klimatet och behovet av omställning.

I vår bjuder lunds universitets hållbarhetsforum, lunds stadsbibliotek och lunds naturskyddsförening in till 10 hållbarhetsföreläsningar. Se hela våren program PDF iconhär. Föredraget är på svenska.

Tid:
2019-02-06 18:00 till 19:30