Vad kan du om odling, solceller, återbruk och energi?

solceller på tak
Upplev exempel på det hållbarhetsarbete som görs i Lund och ta chansen att vinna en elcykel!

Ur programmet:

Lär dig mer om återbruk, prova och vinn en elcykel, få tips av din lokala energi- och klimatrådgivare, lär dig mer om solceller, plantera växter och få odlingstips av experter. Barnen kan utforska en sopbil och bli ansiktsmålade. Vi bjuder dessutom på fika!

Öppet för alla och kostnadsfritt.

Plats: Van Dürens väg/Plåtslagarevägen på Väster, Lund

Arrangör: Lunds kommun, LKF, Hyresgästföreningen, Kraftringen och Lunds Renhållningsverk

Hållbarhetseventet genomförs även lördagen den 21 april klockan 10-13 vid Magistratsvägen 23 på Norra Fäladen samt vid Kvarnrännan/Mjölvägen i Dalby söndagen den 6 maj klockan 11-14.

Tid:
2018-04-25 16:00 till 19:00