Vad behövs för en bra cykelstad?

Föreläsning
Väg- och transportforskningsinstitutet VTI ansvarar sedan i våras för ett nationellt Cykelcentrum för forskning och utbildning om cykling. Dess föreståndare Anna Niska resonerar om hur cykling kan göras mer lockande. Hur ser ett bra cykelvägnät ut, hur kan vintercykling underlättas och hur kan säkerheten ökas?

Läs mer om Cykelcentrum och VTI

Denna föreläsning ingår i serien Klimat, miljö och hållbarhet på Lunds stadsbibliotek som är ett samarbete mellan Naturskyddsföreningen i Lund, Lunds universitets Hållbarhetsforum och Lunds Stadsbibliotek  Föreläsningarna äger rum i Stadsbibliotekets atrium med början kl. 18 och följs av en frågestund och möjlighet till diskussion.

Ingen föranmälan nödvändig. Varmt välkomna!

Tid:
2018-11-21 18:00 till 19:30