Tågsemester

tåg-hav
Föredrag
Hur gör man om man är ressugen men oroad för klimatet? Susanna Elfors berättar om sin Berlinresa och om den populära och snabbt växande Facebookgruppen Tågsemester. Dessutom spanar hon om tågresandets framtid. Per J Andersson, en av grundarna av Resetidningen Vagabond, berättar om sina tågresor i såväl Sverige och Europa som Indien och Sri Lanka. Båda medverkar i den nya boken ”Tågsemester”.

I vår bjuder lunds universitets hållbarhetsforum, lunds stadsbibliotek och lunds naturskyddsförening in till 10 hållbarhetsföreläsningar. Se hela vårens program PDF iconhär. Föredraget hålls på svenska.

Tid:
2019-03-20 18:00 till 19:30