Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode

Föreläsning
En inspirerande föreläsning om långsamt mode. Slow fashion står i kontrast till dagens snabba shoppingmode och värdesätter istället eftertanke, personlig stil och kvalitet. Inspiration samt konkreta tips och verktyg på hur just du kan förändra din modevardag till att bli mer hållbar utlovas!

Johanna Nilsson är entreprenör och författare med 15 års erfarenhet av hållbart mode. Hon driver bland annat bloggen slowfashion.nu.

Denna föreläsning ingår i serien Klimat, miljö och hållbarhet på Lunds stadsbibliotek som är ett samarbete mellan Naturskyddsföreningen i Lund, Lunds universitets Hållbarhetsforum och Lunds Stadsbibliotek  Föreläsningarna äger rum i Stadsbibliotekets atrium med början kl. 18 och följs av en frågestund och möjlighet till diskussion.

Ingen föranmälan nödvändig. Varmt välkomna!

Tid:
2018-10-10 18:00 till 19:30