Självkörande bilar - hot eller löfte?

self-driving car
Föredrag
Självkörande bilar har blivit ett hett diskussionsämne. De sägs kunna göra trafiken effektivare, men många oroar sig för att tekniken kanske inte går att lita på. Och det finns en motsatt och ur klimatsynvinkel värre risk: att tekniken fungerar så bra att den gör samhället ännu mer fast i bilismen än det redan är. Christer Ljungberg från konsultbolaget Trivector resonerar om frågan.

I vår bjuder lunds universitets hållbarhetsforum, lunds stadsbibliotek och lunds naturskyddsförening in till 10 hållbarhetsföreläsningar. Se hela vårens program PDF iconhär. Föredraget hålls på svenska.

Tid:
2019-03-13 18:00 till 19:30