Psykologin bakom våra klimatbeslut

klimatpsykologen och torkan
Föredrag
För att hejda klimatförändringarna måste mycket förändras i vår nuvarande livsstil. Men hur gör vi människor våra val, och vad möjliggör respektive försvårar för oss att vara miljövänliga? Och hur ska man göra för att hantera klimatångest? Om detta talar Frida Hylander som är psykolog och humanekolog, och även arbetar med flera projekt där hon vill hjälpa familjer och företag att minska sina klimatavtryck.

I vår bjuder lunds universitets hållbarhetsforum, lunds stadsbibliotek och lunds naturskyddsförening in till 10 hållbarhetsföreläsningar. Se hela vårens program PDF iconhär. Föredraget hålls på svenska.

Tid:
2019-02-13 18:00 till 19:30