Öppet möte om Hållbarhetsveckan 2019

Globala målen LU
Övrigt
För tredje året i rad arrangerar Lunds universitet en temavecka där vi lyfter en mängd olika teman och aktiviteter kopplade till hållbarhet och globala målen, datum är satta till den 8-13 april 2019. Det finns några teman som kommer fokuseras extra på, men det finns fortfarande stora möjligheter att komma med förslag på fler ämnen som just din institution/avdelning arbetar med. Vi vill därför bjuda in till ett möte där vi både berättar om status på de teman vi hittills har arbetat fram och möjlighet att lyfta nya intressanta vinklingar och hitta nya samarbeten inom LU.

Vi vill belysa den bakomliggande ambitionen i Agenda 2030 med temat "Transforming our World". Vi vill fokusera på synergierna mellan målen som kommer hjälpa oss i hamn till 2030 och konflikterna som kan stå i vår väg när vi styr skutan mot det hållbara samhället. Läs mer om Hållbarhetsveckan och de frågeställningar som finns hittills.

Tid: Onsdag 14 november, kl 13-14.30

Plats: Wrangel, seminarierum 117, Biskopsgatan 5

Målgrupp: Kommunikatörer, forskare och andra engagerade av att sprida forskning, diskutera eller agera för en hållbar framtid. Träffen är i första hand för anställda på LU, vi kommer ha fler träffar för studenter, studentorganisationer mfl framöver.

Meddela gärna att du kommer till jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se

Tid: