Nollutsläpp i basindustrin

lars j nilsson industri
Föredrag
Stål-, plast- och pappersindustrin samt tillverkningen av kött- och mejeriprodukter är viktiga verksamheter i hela Europa, men står också för stora klimatutsläpp. Är det möjligt att uppnå utsläppsfria industrier, och hur ska det i så fall gå till? Professorn i miljö- och energisystem i Lund, Lars J. Nilsson är koordinator för EU-projektet REINVENT, som undersöker hur dessa industrier kan uppnå noll-utsläpp av växthusgaser.

I vår bjuder lunds universitets hållbarhetsforum, lunds stadsbibliotek och lunds naturskyddsförening in till 10 hållbarhetsföreläsningar. Se hela vårens program PDF iconhär. Föredraget hålls på svenska.

Tid:
2019-02-20 18:00 till 19:30