Klimatrevy med skämt och allvar

revy
Föredrag
Även om klimatdebatten är på allvar, så går den att skoja med. Det tycker Anika Agebjörn och Bill Brolin från Hållbart Rimforsa, vars revy porträtterar några av debattens återkommande figurer: Max Kosing, ekonom från tanke-smedjan Tillväxt.nu, Inge Stake, politiker, Tindra Struts från Svenska Konsumenter, Saga Stål från branschorganisa-tionen Teknikkramarna, klimatskeptikern Tomas Trotsig och biologen Anna N. Värld.

I vår bjuder lunds universitets hållbarhetsforum, lunds stadsbibliotek och lunds naturskyddsförening in till 10 hållbarhetsföreläsningar. Se hela vårens program PDF iconhär. Föredraget hålls på svenska.

Tid:
2019-03-06 18:00 till 19:30