INSTÄLLT!! Invigning och presentation av Lunds universitets hållbarhetsplan

Föredrag
Tyvärr är lanseringen inställd p g a Covid-19. Hållbarhetsforum vid Lunds universitet samt Lunds kommun öppnar Hållbarhetsveckan med lansering av Lunds universitets hållbarhetsplan. Hösten 2019 antogs Lunds universitets hållbarhetsstrategi vilken nu följs upp med en universitetsövergripande hållbarhetsplan som ska implementeras under våren.

Varmt välkomna på en introduktion av planen med möjlighet att ställa frågor kring densamma.

Arrangemanget riktar sig främst till verksamma inom Lunds universitet, men är öppet för alla. Ingen föranmälan.

Medverkande:

Prorektor Sylvia Schwaag Serger