Hur planeras och byggs den hållbara staden

globstad
Hållbarhetsveckan 2019
Hur kan ett ökat behov av bostäder hanteras i förhållande till existerande miljöproblematik? Hur kan grunderna i hållbarhetskonceptet - ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet - förverkligas i framtidens stad? Dessa och flera andra aspekter av planering och hållbarhet i framtidens stad kommer diskuteras under föreläsningen med Christer Malmström, programledare på Lunds Arktiektprogram och verksam arkitekt.

Föreläsningen arrangeras av SPiL (Samhällsplanerare i Lund) och är öppen för alla. Kom och lyssna, ställ frågor, inspireras och ät veganskt fika!

Tid:
2019-04-10 17:15 till 18:30