Hela Sverige ställer om

Stickfigurer bär en karta av Sverige mot solen, med texten "Hela Sverige ställer om"
Föreläsning
Rapporterna om tillståndet för jordens klimat samt om den pågående utrotningen av ett stort antal arter har ruskat om. Forskarna säger med eftertryck att det krävs en genomgripande omställning av våra nuvarande samhällen för att undvika de värsta scenarierna. Hur ska vi agera? Naturskyddsföreningens generalsekreterare, Karin Lexén, presenterar föreningens satsning på den stora omställningen.

I ett samarbete mellan Lunds Naturskyddsförening, Lunds stadsbibliotek och Hållbarhetsforum vid Lunds universitet bjuder vi in till en serie föreläsningar kl 18.00 i bibliotekets atriumgård. Efter föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor till kvällens talare.

Utan kostnad. Ingen föranmälan.

Läs hela höstens program genom att klicka här.

Tid:
2019-11-27 18:00