Om Hållbarhetsveckan

20 - 25 April 2020
Hållbarhetsveckan är ett årligt event i Lund där universitetet, Lunds kommun, organisationer och andra intresserade fyller en vecka med aktiviteter kring hållbarhet! I år går veckan av stapeln den 20 till 25 april. Det blir en vecka med diskussion och aktion, allvarliga frågeställningar och hoppfulla framtidsvisioner. Varmt välkomna!

Hållbarhetsveckan skrivet i rektanglar och cirklar mot en rosa bakgrund
Våren 2020 är det fjärde året i rad som Lunds Universitets Hållbarhetsforum bjuder in till Hållbarhetsvecka. Hållbarhetsveckan är både en unik möjlighet för samverkan mellan universitet, stad och andra aktörer men också en möjlighet för akademin att presentera sin forskning och verksamhet för intresserad allmänhet och göra ett avtryck i samhällsdebatten. Spara datumet, fundera på om ni vill medverka och kontakta oss på Hållbarhetsforum om ni har några frågor, vi ser fram mot alla former av samarbete.

Vi kommer i år lägga ett extra fokus på fyra frågor:

• Resan till nollutsläpp
• Har vi råd med framtiden?
• Att bo i den hållbara staden
• Hållbar markanvändning

Lunds kommun  Lunds universitet

Sidansvarig:

Kontakta oss om du har frågor eller vill medverka i hållbarhetsveckan

ludwig [dot] bengtsson_sonesson [at] cec [dot] lu [dot] se (Ludwig Bengtsson Sonesson)

Hållbarhetsforum, Lunds Universitet

mathilda [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se (Mathilda Hansson)

Hållbarhetsforum, Lunds Universitet

therese [dot] ek [at] lund [dot] se (Therese ek)

Lunds Kommun