Om Hållbarhetsveckan

Hållbarhetsveckan är ett årligt event i Lund där universitetet, Lunds kommun, organisationer och andra intresserade fyller en vecka med aktiviteter kring hållbarhet! I år går veckan av stapeln den 20 till 26 april på temat "Världsutställning" . Det blir en vecka med både diskussion och aktion, både allvarliga frågeställningar och hoppfulla framtidsvisioner. Välkommen!

Lunds nya domstolshus visas mot en rosa bakgrund med texten "Världsutställning för den hållbara staden"
För fjärde året i rad bjuder Lunds Universitets Hållbarhetsforum in till Hållbarhetsvecka (20-26 April 2020). Nästa upplaga har tema Världsutställning. År 1907 förvandlades stadsparken till Lundautställningen, 112 år senare är det dags för Lund att återigen öppna sig för världen för att visa upp hur en hållbar framtid kan komma att se ut. Mer info om hur din del av universitetet kan medverka kommer under hösten, men spara datumet och kontaka oss på Hållbarhetsforum om ni har några frågor.

Vill du och din organisation vara med?

Vi vill gärna få med hela Lund och regionen i arbetet med en hållbar framtid. Är du intresserad av att bidra till 2019 års hållbarhetsvecka? Kontakta gärna Jenny Hansson med dina tankar och idéer på ludwig [dot] bengtsson_sonesson [at] cec [dot] lu [dot] se eller på telefon 076-218 59 50.

Lunds kommun  Lunds universitet

Sidansvarig:

Har du frågor eller idéer kring hållbarhetsveckan?

Kontakta Jenny Hansson,
projektledare och kommunikatör