Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Om Hållbarhetsveckan

Hållbarhetsveckan är ett årligt event i Lund där universitetet, Lunds kommun, organisationer och andra intresserade fyller en vecka med aktiviteter kring hållbarhet! I år går veckan av stapeln den 20 till 25 april. Det blir en vecka med både diskussion och aktion, både allvarliga frågeställningar och hoppfulla framtidsvisioner. Välkommen!

Hållbarhetsveckan skrivet i rektanglar och cirklar mot en rosa bakgrund
För fjärde året i rad bjuder Lunds Universitets Hållbarhetsforum in till Hållbarhetsvecka (20-25 April 2020). Mer info om hur din del av universitetet kan medverka kommer under hösten, men spara datumet och kontaka oss på Hållbarhetsforum om ni har några frågor.

Vill du och din organisation vara med?

Vi vill gärna få med hela Lund och regionen i arbetet med en hållbar framtid. Är du intresserad av att bidra till 2019 års hållbarhetsvecka? Kontakta gärna Ludwig Bengtsson Sonesson med dina tankar och idéer på ludwig [dot] bengtsson_sonesson [at] cec [dot] lu [dot] se eller på telefon 076-218 59 50.

 

Lunds kommun  Lunds universitet

 

 

 

 

 

 

Sidansvarig:

Har du frågor eller idéer kring hållbarhetsveckan?

Kontakta Ludwig Bengtsson Sonesson, 
projektledare och kommunikatör

ludwig [dot] bengtsson_sonesson [at] cec [dot] lu [dot] se
0762185950

Lunds universitets hållbarhetsforum
Sölvegatan 37
223 62 Lund

contact [at] sustainability [dot] lu [dot] se