Hållbarhetsveckan i Lund

Hållbarhetsveckan är ett årligt event i Lund där universitetet, Lunds kommun, organisationer och andra intresserade fyller en vecka med aktiviteter kring hållbarhet! Det är en vecka med diskussion och aktion, allvarliga frågeställningar och hoppfulla framtidsvisioner.

Vi planerar för en Hållbarhetsvecka 2021 och återkommer med mer information om datum och upplägg.

Vi välkomnar alla organisationer, företag såväl som individer att organisera seminarier, workshops, möten eller andra idéer för att öka hållbarhetsmedvetenheten under veckan. Kanske har du en idé om en aktivitet du vill göra under veckan men behöver hitta partners? Vi uppmanar dig att samarbeta utanför din egen sfär, nå ut till andra discipliner för nya perspektiv eller kombinera teori med praktik. Välkommen att kontakta oss med idéer eller förslag.

Jenny Hansson
Projektledare och kommunikatör
jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se

Läs om tidigare års Hållbarhetsveckor.

Rum fyllt av människor på ett event. Foto.

Sidansvarig:

Lunds universitets Hållbarhetsforum