Hållbarhetsfestival!

Hållbarhetsveckan 2018
Ännu en gång är det dags för Hållbarhetsfestival i Lund! Som avslutning på Hållbarhetsveckan blir det en späckad dag med intressanta, roliga och hållbara aktiviteter lördagen 28 april. Återigen vill vi uppmärksamma all kunskap och engagemang som finns för hållbarhetsfrågor i Lund.

Som avslutning på Hållbarhetsveckan i Lund 2018 blir det en späckad festivaldag med intressanta, roliga och hållbara aktiviteter lördagen 28 april kl 11-16. I år hålls festivalen på fantastiska Stenkrossen som i all sin verksamhet genomsyras av hållbarhet och uppfinningsrikedom.

Festivalen har ett brett fokus och inkluderar ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet, den riktar sig till en bred allmänhet och det är gratis att delta. Det blir marknad med försäljning av hållbara produkter, information av föreningar, workshops, föreläsningar, föreställningar, m.m.

Håll utkik på facebook-eventet för festivaluppdateringar!

Festivalen arrangeras av den ideella föreningen Synaps i samarbete med Lunds universitet, Lunds kommun och Stenkrossen.

Hållbarhetsveckan 23-28 april 2018
Tid: