Hållbar Utveckling Skånes årsmöte

HUT Skåne
​​​​​​​Välkommen att delta på vårt 20:e årsmöte.

Årsmöteshandlingar finns att ladda ner från hemsidan: www.hutskane.se

Anmäl dig senast 23 april

Har du frågor? Kontakta helena [dot] thelander [at] hutskane [dot] se

Hållbar Utveckling Skåne firar 20 år! Vi har bokat Auditoriet hela dagen. Dagen inleds med ett frukostmöte om cirkulära affärsmodeller och efter lunch håller vi vårt 20-årsjubileum. Separata anmälningar till de olika delarna under dagen.

Om HUT Skåne:
Hållbar Utveckling Skåne är en partipolitiskt obunden ideell förening som vill främja dialogen mellan olika aktörer i regionen, både vad gäller hållbar utveckling för vår gemensamma miljö och den hållbara sociala utvecklingen i samhället här i Skåne. Vi verkar för att utöka kontaktytorna och skapa nya mötesplatser för våra medlemmar och andra intresserade. Tyngden och drivkraften bakom Hållbar Utveckling Skåne bygger på våra medlemmars engagemang. Vårt kontor finns på Ledebursgatan 5 i Malmö. Här finns flera olika organisationer som arbetar med tangerande ämnesområden, t.ex. Coompanion, Nätverket – Idéburen Sektor Skåne, Centrum för Publikt Entreprenörskap m.fl.

Tid:
2018-04-27 10:30 till 12:00