Hållbar konsumtion & kreativa kompetenser

En hög med gröna mynt visas över texten "Hållbar konsumtion?"
Föreläsning
Hållbar konsumtion är en stark trend idag och vi ser hur nya rörelser förändrar vårt sätt att konsumera. Hur hanterar vi detta på en vardaglig nivå? Hur ser läroprocesserna ut och vilka kompetenser är det som krävs? Cecilia Fredriksson är professor i etnologi och konsumtionskultur vid institutionen för service management och tjänstevetenskap, Campus Helsingborg, Lunds universitet.

I ett samarbete mellan Lunds Naturskyddsförening, Lunds stadsbibliotek och Hållbarhetsforum vid Lunds universitet bjuder vi in till en serie föreläsningar kl 18.00 i bibliotekets atriumgård. Efter föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor till kvällens talare.

Utan kostnad. Ingen föranmälan.

Läs hela höstens program genom att klicka här.

Tid:
2019-11-13 18:00