Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

HållBAR

Det sägs att många av de bästa samtalen och idéerna uppstår i informella sammanhang. Vi är många som brinner för hållbarhetsfrågor i Lund – men många av oss har antagligen aldrig träffats, en del av oss upplever sig ensamma i frågan på arbetsplatsen och andra kan inte få nog av att prata hållbarhet både på och utanför jobbet. Anledningarna till att träffas under informella former är många!

Photo of a glass with a cocktail

Vi startar AW för oss som arbetar med hållbarhetsfrågor i Lund – Välkommen till  HållBAR!

 

Vi vill bjuda in dig till HållBAR den 27 februari – en AW för oss som arbetar med hållbarhetsfrågor i Lund. Tanken är att detta blir ett återkommande inslag där varje tillfälle bland annat bjuder på en spännande hisspitch om något som är på gång inom hållbarhetsområdet i Lund.

Var, när och hur?

Vi ses på The Herbivore, Bredgatan 2, som erbjuder ekologiska drycker till AW-pris. 

Drop in från 16.30 den 27 februari. Klockan 17 hälsar vi välkomna och bjuder på kvällens första hiss-pitch. Du stannar så länge du vill eller går när du måste!

HållBAR är på initiativ av medarbetare på Lunds kommun och i samarbete med Lunds universitets hållbarhetsforum. Medarbetare från Lunds kommun, Lunds universitet och Lunds näringsliv är välkomna!

För frågor och anmälan, kontakta

Mira [dot] norrsell [at] lund [dot] se

Sidansvarig:

Lunds universitets hållbarhetsforum
Sölvegatan 37
223 62 Lund

contact [at] sustainability [dot] lu [dot] se