HållBAR

Det sägs att många av de bästa samtalen och idéerna uppstår i informella sammanhang. Vi är många som brinner för hållbarhetsfrågor i Lund – men många av oss har antagligen aldrig träffats, en del av oss upplever sig ensamma i frågan på arbetsplatsen och andra kan inte få nog av att prata hållbarhet både på och utanför jobbet. Anledningarna till att träffas under informella former är många!

Glas med cocktail. Foto.

Välkommen till HållBAR!

HållBAR är på initiativ av medarbetare på Lunds kommun och i samarbete med Lunds universitets hållbarhetsforum. Medarbetare från Lunds kommun, Lunds universitet och Lunds näringsliv är välkomna!

OBS! Vårens planerade tillfällen är tyvärr inställda på grund av risken för Coronasmitta.

För frågor och anmälan, kontakta

Mira [dot] norrsell [at] lund [dot] se

Sidansvarig: