Gruppens Grepp

Fyra ikoner föreställande människor kopplas ihop med grå streck och röda 'noder' jämte texten "Gruppens grepp"
Föreläsning
Vi människor har utvecklats i mindre grupper på kanske hundra personer och är anpassade till de sociala relationer som behövs i en sådan grupp. Vår grundläggande motivation är social, inte ekonomisk eller ekologisk. Vi gör som de andra gör. Gruppens normer är dock föränderliga och kan påverkas av enskilda medlemmar. Mikael Klintman är professor i sociologi och ger några råd till miljörörelsen.

I ett samarbete mellan Lunds Naturskyddsförening, Lunds stadsbibliotek och Hållbarhetsforum vid Lunds universitet bjuder vi in till en serie föreläsningar kl 18.00 i bibliotekets atriumgård. Efter föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor till kvällens talare.

Utan kostnad. Ingen föranmälan.

Läs hela höstens program genom att klicka här.

Tid:
2019-10-02 18:00