Digitalt event med Sensus studieförbund

Hur bygger vi partnerskap för att anta komplexa utmaningar? Med erfarenheter från Forward Malmö.
Välkommen till ett webbinarium om partnerskap och komplexitet för att utforska möjligheterna till medskapande i Lund!

Det är idag uppenbart att de utmaningar vårt samhälle står inför inte är något vi kan programmera oss ur, eller som det finns en ”Quick fix” för. Utmaningarna är för komplexa, sammankopplade och beroende av varandra. Det är viktigt att vi ställer om från akuta krishanteringar, inom flertalet områden, och istället börjar bygga plattformar - hållbart. Detta kräver ett nytt tillvägagångssätt där organisationer och individer vänder sig till varandra och samarbetar. Ett tillvägagångssätt som kopplar samman aktörer som vill skapa förändring.

För att detta ska kunna ske behövs ett trovärdigt och pålitligt ramverk som tillåter människor att arbeta - trots olikheter, och över tid. Forward Malmö är en plattform för medskapande och systemförändring som arbetar sedan fem år för att påskynda vårt samhälles förflyttning mot hållbarhet i alla avseenden. Just nu byggs liknande plattformar med stöd från Forward Malmö i tre andra städer i regionen och flera olika prototyper initieras för att lära mer och hitta lösningar på de komplexa utmaningar vi står inför.

Anmäl dig senast den 12 maj via länken här nedanför så skickar vi bekräftelse med länk till mötet:

Extern länk till anmälan.

Varmt välkomna!

Tid: 10:00-12:00