Bin & människor

Ett flygande bi mot gul bakgrund, grön text "Bin och Människor"
Vad händer med oss människor om alla bin dör?

I Lotte Möllers senaste bok står relationen mellan människor och bin i centrum. Det blir en vindlande och stundtals stingslig resa från antiken till dagens biodlarvärld. Förhållandet mellan människa och natur löper som en röd tråd: hur det har sett ut genom historien, men också hur det tar sig uttryck idag, när den oroväckande bidöden gör binas framtid mycket osäker. Vad händer då med oss?

I ett samarbete mellan Lunds Naturskyddsförening, Lunds stadsbibliotek och Hållbarhetsforum vid Lunds universitet bjuder vi in till en serie föreläsningar kl 18.00 i bibliotekets atriumgård. Efter föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor till kvällens talare.

Utan kostnad. Ingen föranmälan.

Läs hela höstens program genom att klicka här.

Tid:
2019-10-23 18:00