Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

5

maj

Vår livsviktiga jord - om hållbar användning av den odlingsbara marken

5 maj 2021 08:30 till 16:30 | Hållbarhetsveckan 2021
Drönarvy över jordbrukslandskap och samhälle med hus och vägar. Foto.
Forskarskolan Agenda 2030 och samverkansinitiativet LU Land bjuder in till seminarier om hållbar markanvändning 5 maj. Foto: Mostphotos

Att säkerställa att det finns tillräckligt med odlingsbar mark för framtidens livsmedels- och biomassaproduktion är en utmaning som är mer aktuell än någonsin. Men hur mycket mark behövs egentligen för att säkerställa en framtida livsmedelsproduktion? Och hur kan vi se till att marken räcker till för alla våra behov även för kommande generationer?

Om evenemanget

Plats:

Online

Kontakt:

stina [dot] johannesson [at] cec [dot] lu [dot] se