maj

The soil we live on – sustainable use of arable land

5 maj 2021 08:30 till 16:30 | Hållbarhetsveckan 2021
Drone view of agricultural land and village. Photo.
The Agenda 2030 Graduate School and the collaboration initiative LU Land invite to seminars on sustainable land use on 5 May. Photo: Mostphotos

Ensuring that there is sufficient arable land for future food and biomass production is a challenge more relevant than ever. But how much land is really needed to secure the future food production? And how can we ensure that the land is sufficient for all our needs, even for future generations?

5 maj 2021 08:30 till 16:30

Plats: