Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

15

nov

SFO workshopserie: SDG 7 Prisvärd och ren energi: Målet är att säkerställa tillgång till prisvärd, pålitlig, hållbar och modern energi för alla fram till 2030

15 november 2021 09:00 till 12:00 | Konferens
Binoculars

Vill du lära dig mer om hur du kan relatera din forskning till hållbar utveckling eller skapa samarbeten med forskare inom andra forskningsområden? De strategiska forskningsområdena arrangerar, i samarbete med Hållbarhetsforum, en serie av workshops med fokus på globala målen under 2021. Detta är den första workshopen inom temat Ansökningsprocessen.

Om evenemanget

Plats:

Zoom meeting

Kontakt:

mirja [dot] carlsson_moller [at] ftf [dot] lth [dot] se