From Robots to Rust: Artificial Intelligence and Sustainable Development

19 oktober 2021 17:00 till 18:00 | Seminarium
Rusty robot in front of field. Photo.
Welcome to a public seminar to discuss the relation between sustainability and artificial intelligence. Photo: Dylan Hunter, Unsplash

As part of Lund University's Future Week, COMPUTE research school, AI Lund and the Agenda 2030 Graduate school will host a public seminar at which we will discuss the relation between sustainability and artificial intelligence.

Om evenemanget

Plats: