Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

3

maj

Materiality & Aggregation – utomhusutställning

3 maj 2021 09:00 till 8 maj 2021 16:00 | Hållbarhetsveckan 2021
Ett lapptäcke som består av fickor med olika sorts plast. Foto: Kennet Ruona.
Plastlapptäcket består av fickor som innehåller olika typer av plast. Verket symboliserar vikten av att använda färre plasttyper. Foto: Kennet Ruona.

Mänskligheten står inför stora hållbarhetsutmaningar relaterade till användningen av plast; vi måste minska vårt beroende av fossila råmaterial, förbättra vår användning av resurser och öka återvinningen och återanvändningen. Samtidigt måste vi förhindra att plast läcker ut och förorenar vår miljö.

Om händelsen

3 maj 2021 09:00 till 8 maj 2021 16:00

Plats:

Botaniska trädgården, Östra Vallgatan 20 (i nära anslutning till Botaniska museet)

Kontakt:

noomi [dot] egan [at] fsi [dot] lu [dot] se