Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

apr

LUCSUS Seminar: Can Universal Human Rights Address Colonial Legacies in the Global Economy? - with Michael McEachrane

8 april 2021 11:00 till 12:00 | Seminarium

Welcome to a LUCSUS seminar with Michael Mceachrane from the Raoul Wallenberg Institute of Human Rights, Lund University.

8 april 2021 11:00 till 12:00

Plats: