Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

1

dec

Förtätning eller utglesning?

1 december 2021 18:00 till 19:30 | Föreläsning
Illustration av nybyggt kvarter.

Hur ska städerna planeras för att både vara trivsamma och skona värdefulla resurser, och hur ser svensk stadsplanering ut i en internationell jämförelse? Och vad innebär tätortsutbredningen här i Skåne, där nya bostadsområden breder ut sig över tidigare åkermark? Om detta föreläser Anders Larsson vid SLU Alnarp, som undervisar och forskar kring planeringsprocesser, exploateringen av jordbruksmark och kopplingen mellan stad och land.

Om evenemanget

Plats:

Lunds stadsbibliotek, Atriumgården

Kontakt:

jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se