Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

19

okt

EUs gröna giv – hur effektiv är den?

19 oktober 2021 12:00 till 14:00 | Föreläsning
Illustration
Illustration: Frida Nilsson

Klimatförändringarna går allt snabbare och de kommande åren krävs stora insatser för att komma till rätta med temperaturstigningen. För att snabba på klimatarbetet har EU-kommissionen lanserat ”EU:s gröna giv”. Programmet innehåller dels traditionella investeringar i ny teknik och klimatanpassning men även helt nya policyverktyg som ska skapa förutsättningar för en klimatomställning av industrin. Bland annat ska finanssektorn bli en drivande kraft i omställningen.

Om evenemanget

Plats:

Aulan, Universitetshuset, Paradisgatan 2, Lund

Kontakt:

ulrika [dot] oredsson [at] kommunikation [dot] lu [dot] se