Vi söker en studentmedarbetare under 2018

Vi söker en student med stort intresse för hållbar utveckling, som vill vara med och utveckla samarbetet mellan Hållbarhetsforum och olika studentnätverk vid Lunds universitet.
Studenter
Bild från LU Bildbank

Uppdatering: Tjänsten är tillsatt.

Bland annat kommer du att hjälpa till med planering och genomförande av event under Hållbarhetsveckan i april och en Sustainability Day under hösten 2018. Du kommer att få en stor inblick i universitetets arbete i olika hållbarhetsfrågor. God skriftlig och muntlig förmåga på engelska behövs.

Meriterande

• Erfarenhet av kommunikationsarbete i sociala medier och på webben
  • Erfarenhet av att planera, koordinera och genomföra event
  • Dokumenterat engagemang i hållbarhetsfrågor

Ersättning 125 kr/timme. Anställningen gäller i snitt 5 h/vecka under 40 veckor 2018. Arbetet förläggs i diskussion med ansvariga på Hållbarhetsforum, där det kan bli fler timmar vissa veckor och färre andra. Du bör ha minst ett år kvar av dina studier och behöver vara tillgänglig både vår- och höstterminen 2018.

Är du intresserad?
Mejla jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se på Lunds universitets Hållbarhetsforum senast 21 januari. I mejl eller bifogat cv vill vi att du anger:

• Vad du vill bidra med
  • Ditt namn, adress och personnummer; det sistnämnda behövs för anställningsavtalet
  • Vad du studerar
  • Tidigare arbetslivserfarenhet och ideellt engagemang

Vi kommer också att behöva studentfunktionärer till Hållbarhetsveckan i slutet på april, mer information om det kommer i februari.