Släpp fröerna loss, det är vår!

Välkommen till Lunds stadsbibliotek torsdagen den 31 mars 2016 klockan 18.00. De ekologiska odlarna Marie och Gustav Mandelmann berättar om hur de odlar vackert och gott i samarbetet med höns, grisar, får och mjölkkor, och om tillfredställelsen i att skapa egen elektricitet från vind och sol hemma på gården Djupadal i Rörum i Simrishamns kommun.
Mandelmanns trädgårdar
Släpp fröerna loss, det är vår! Föredrag på Lunds stadsbibliotek torsdagen den 31 mars kl 18. Foto: Mandelmann.se

Föredraget äger rum i Atriumgården på Lunds Stadsbibliotek, och är ett samarrangemang mellan Naturskyddsföreningen, Stadsbiblioteket och Lunds universitets Hållbarhetsforum.

Djupadal. Foto: Mandelmann.se
Mandelmanns trädgårdar på gården Djupadal i Rörum i Simrishamns kommun. Foto: Mandelmann.se

2017-12-14
December månads nyhetsbrev ute nu!
2017-12-12
Oväntat stora förluster av kol och kväve vid skogsbränder
2017-11-22
Lundaforskare, doktorander och studenter om klimatmötet i Bonn