Podcast om globala hållbarhetsmålen

"Det är viktigt att förstå att klimatförändringar hör ihop med så många andra frågor. Det är därför vi har dessa sammankopplade globala mål", säger Emily Boyd, professor och föreståndare på LUCSUS, när hon intervjuades i internationella podcasten Influenced by Nature.
emily boyd

Under Hållbarhetsfestivalen på Stenkrossen hölls en livepodd med Emily Boyd, som intervjuades av Stine Eiersholt från Influenced by Nature.

Intervjun handlar om globala målen och varför de är så viktiga i arbetet för en bättre värld, vilka ansvar vi alla har för att vi och våra länder ska nå målen. De diskuterar det underliggande hotet från klimatförändringar för att nå alla andra målen, skillnader mellan utvecklade och utvecklingsländer och begrepp som mitigering, anpassning och förluster och skador (loss and damage).

Lyssna här, på iTunes eller Soundcloud.

emily boyd

Podcast om globala hållbarhetsmålen
2018-05-16
Energiministermötet: Hur ska världen nå noll-utsläpp?
2018-05-16
"Omöjligt att ha frihandel och samtidigt rädda jorden"
2018-05-14
Reflektioner från Hållbarhetsveckan: Välkommen in i värmen