Fredag 22 april = Inspirerande föreläsningar om teamarbete och socialt entreprenörskap!

Tag chansen att lyssna på inspirerande föreläsare under fredagens lunch event som är en del av vårens hållbarhetstävling Sustainability Forum Case Competition!
Asma Mansour kommer till ProLab 22 april 2016
Missa inte att lyssna på Asma Mansour, som kommer till ProLab fredagen den 22 april för att ge en inspirationsföreläsning. SoPact har bjudit in henne att tala efter mid pitch eventet i vårens hållbarhetstävling Sustainability Forum Case Competition..

Vi får besök av det vinnande laget i den svenska KPMG case tävlingen som precis har kommit tillbaka från den internationella tävlingen i Dubai. De berättar mer om vad som gjort dem så framgångsrika och ger tips på hur man lyckas med sitt teamarbete.

VentureLab och ProLab finns på plats för att ge deltagare i hållbarhetstävlingen råd och studenter som vill hitta fler teamdeltagare kan mingla i samband med att vi bjuder på en vegetarisk lunchsmörgås.

Avslutningsvis en extrainsatt föreläsning som SoPact bjuder in till. Asma Mansour kommer till ProLab och berättar sin historia "How to risk it all". Hon är bland annat grundaren av Tunisian Center for Social Entrepreneurship. Läs mer om Asma här

Klicka här för mer information, anmälan m.m. till fredagens event på ProLab

2017-12-14
December månads nyhetsbrev ute nu!
2017-12-12
Oväntat stora förluster av kol och kväve vid skogsbränder
2017-11-22
Lundaforskare, doktorander och studenter om klimatmötet i Bonn